En kald vinter gir økt salg av transfermerker

arbeidsklær vinter.jpg

Som leverandør av merker til arbeidsklær, er vinteren en bra tid for oss og våre kunder.

Vi i Avery Dennison NTP lever av å produsere transfermerker til klær og tekstiler, og er avhengig av at våre forhandlere selger klær til sluttbrukeren. Selger de mer klær, selger vi flere transfermerker.

Derfor er det gledelig for oss at det er økt behov for varme arbeidsklær nå på vinteren.

- Det er for eksempel håndverkere som jobber ute og trenger en varme arbeidsklær. Bedriften går da gjerne til en av våre forhandlere og etterspør hva de trenger. Forhandleren sender videre bestilling på logoer og merker til oss her i Gaupne, forklarer Dag Hårvik, salgssjef i NTP.

Ypperlig for arbeidsklær

Hårvik er glad for NTP har økt salg av arbeidsklær på vinteren, da han mener dette er typiske klesplagg transfermerkene egner seg særdeles bra på.

- Vi har veldig god kvalitet på merkene vi produserer, så de passer ypperlig til kraftig, tettvevd og impregnert tekstil. Det gjelder både kvaliteten på selve merket og limen vi bruker. Hvem vil bruke mye penger på gode og varme kostbare klær, om merkene faller delvis av etter kort tid?

Den gode kvaliteten på transfermerkene gjør også at de er holdbar i vask gang på gang, og er svært slitesterke.

Få refleks i merkene

I dag tilbyr NTP merker og logoer så og si uten begrensninger.

- Med de maskinene vi har til å produsere transfer, kan du få de motivene du vil. Det kan være mange farger og veldig detaljerte motiv. I tillegg tilbyr vi transfermerker med refleks, som også kan fås i flere farger, forteller Hårvik.

 

Er du interessert i et tilbud fra oss? Ta kontakt. Er du interessert i å finne en forhandler nær deg, bruk dette skjemaet.

Få dine merker og logoer med refleks.

Få dine merker og logoer med refleks.

Eksempel på logo i HD-trykk.

Eksempel på logo i HD-trykk.