SGIA - Sustainable Business Recognition

Bransje-Oscar for bærekraftg drift

Det er med stor glede og ære at vi fikk tildelt vår bransjes Oscar innenfor bærekraftig drift. Under Earth Week fikk vi utdelt en internasjonal pris for bærekraftig drift fra Special Graphic Imaging Association (SGIA). SGIA's misjon er å støtte de ledende aktørene innen digital- og silketrykk, og det er ekstra stas å få anerkjennelse av vår reise mot å bli bransjens benchmark.

NTP har vunnet SGIA's pris for bærekraftig drift.

NTP har vunnet SGIA's pris for bærekraftig drift.

 

Løfter ambisjonene til nye høyder

I 2016 satte vi som mål å være den bærekraftige benchmarken i bransjen. I tillegg til å jobbe med kontinuerlig forbedring med fokus på arbeidsmiljø, effektivitet og digitalisering, åpnet vi på slutten av 2016 nytt Innovasjonssenter. På den måten kan vi fortsette å være spydspissen i konsernet innen produkt- og prosessutvikling. Vi har lang tradisjon med å være først ut til markedet med innovative løsninger for vår kunder - og det har vi tenkt til å fortsette med. Bærekraftig er for oss ikke bare et ord, det er vår filosofi som styrer våre innovasjoner og prioriteringer.

Som hjørnesteinsbedrift i muligens verdens vakreste natur er vi svært stolte og ydmyke over denne prisen. Dette inspirerer oss kun til å bli enda bedre og lede videre på veien videre mot å bli bærekraftig benchmark.

Er du interessert i å vite mer om hvordan vi jobber med bærekraft, er du velkommen til å besøke oss i Gaupne.