Transfermerker

Våre slitesterke transfermerker egner seg godt til arbeids-, sports- og profilklær.

Transfermerker er logoer, tekster og motiv som brukes til merking av alle typer klær og tekstiler. Transfermerkene produseres på polyesterfilm, og overføres fra filmen til plagget ved hjelp av varme og trykk i en varmpresse. Fordelen med dette er at du kan få det trykket du ønsker på det plagget du ønsker.
 


KVALITETER

AGi Transfermerker

AGi

AGi-kvalitet passer alle materialer og står for 95 prosent av det vi selger. Det fungerer bra til temperaturfølsomme klær, som sportsklær med stretch, og til de aller groveste typer arbeidsklær som utsettes for slitasje, industrivask og tørketrommel. Du får en fantastisk kvalitet med knivskarpe konturer og god fargegjengivelse i full HD-oppløsning.

CP Transfermerker

CP - Coated Products

CP-kvalitet er utviklet for påføring på PU-belagte stoff, som for eksempel spesielle arbeidsklær eller regntøy. Disse merkene påsveises ved lave temperaturer, helt ned i 110 grader. Leveres også som HD og refleks.

 

EFFEKTER

HD Transfermerker

HD-effekt

Full HD-oppløsning som åpner nye dører for hva som kan produseres innen transfer-merker. Lag avanserte rasteringer og bilder, eller når du ønsker mange farger eller andre effekter.

Brodert Transfermerker

Brodert effekt

Dette er HD-merker som imitererer broderte merker. Transfermerker med brodert effekt er lettere og mykere enn de broderte merkene og oppleves derfor som mer behagelige mot kroppen.

Refleksmerker Transfermerker

Refleksmerker

Vi tilbyr transfermerker med refleks, som kan fås i flere farger.


Produktgrupper

Logoer Transfermerker

Logoer og bilder

Logoer, bilder, sponsor- og profilmerker er det vi selger mest av. Her kan du velge det du vil av kvalitet og effekt. 

Plotter Transfermerker

Plotter transfer

Plotter brukes til ensfargede konturskårne navnemerker. Vi har 18 ulike farger å velge mellom og 11 standard skrifttyper. Plotter-merkene har tre dagers leveringstid og ingen minstekvantum. Leveres også som Plotter refleks og Plotter flock. 

Luster Transfermerker

Luster navnemerker

Navnemerking som er ideell for arbeidsklær og serviceklær. Trykkes i HD-kvalitet, der du kan velge mangefargede motiv, gjerne med fargebilder eller annen grafikk, eller motiv med brodert effekt. Navnemerkene kan bestilles fra kun 4 stk per navn/20 stk per ordre.

Tall og Bokstaver Transfermerker

Tall og bokstaver

For merking av navn og nummer på idrettsdrakter, spillertrøyer og andre sportsplagg lagerfører vi tall og bokstaver i ulike utførelser, størrelser og farger. Tall og bokstaver med eget design kan også produseres. Vi leverer tall, bokstaver og merking til mange klubber i Norge, også til flere store internasjonale klubber.

 

BESTILLING

Er du allerede kunde hos oss, går du til vår webshop. Ønsker du å bli ny kunde, kan du registrere deg her.

Normal leveringstid for transfermerker er fem virkedager. For tall og bokstaver er leveringstiden kortere. Minste antall per motiv er 25 stykk. Dette gjelder for de fleste typer transfermerker. For navnemerker gjelder minst fire stykk per navn, totalt 20 merker per ordre. For tall og bokstaver kan antallet variere.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.