AGi

HD.jpg

HD

HD transfer er en miljøvennlig løsning som kombinerer fotografisk kvalitet og HD-grafikk med evnen til å tåle tøffe vaskeinstruksjoner. Dette gjør produktet egnet til de aller fleste stoffer.

Denne effekten kan brukes når du vil lage avanserte rasteringer og bilder, eller når du ønsker mange farger eller andre effekter.

Det er viktig at filene av motivene har god oppløsning for at sluttresultatet skal bli så bra som mulig.


Brodderi.jpg

Brodert effekt       

Dette er HD merker som imiterer broderte merker. Transfer med brodert effekt er lettere og mykere enn de broderte merkene og oppleves derfor som mer behagelig mot kroppen.

Du kan velge mellom forskjellige typer broderingseffekter.


refleks.jpg

Refleks

Våre refleksmerker kan produseres i de aller fleste Pantone C farger og transferet har en reflekterende overflate. Vi anbefaler å bruke fargen Pantone 877 sølv metallic da denne gir best effekt.


luster.jpg

Luster transfer

Luster transfer er et navnemerke som er ideelt for arbeidstøy og serviceklær. Det blir produsert som HD, der du kan velge mangefargede motiv, gjerne med fargebilder eller annen grafikk. Eller motiv med brodert effekt.

Det er her mulighet til å legge til forskjellige navn på samme oppsett, minimum 4 stk per navn og 20 transfer per ordre.


Plotter+transfer.jpg

Plotter transfer

Plotter brukes til ensfargede konturskårne navnemerker. Vi har 18 ulike farger å velge mellom og 11 standard skrifttyper. Plotter-merkene har tre dagers leveringstid og ingen minstekvantum. Leveres også som Plotter refleks og Plotter flock. 


tall.jpg

Tall og bokstaver

Vi har et utvalg av tall og bokstaver på lager som leveres innen tre dager etter bestilling. Tall og bokstaver brukes til merking av navn og nummer på idrettsdrakter, spilletrøyer og andre sportsplagg. Tall og bokstaver med eget design kan også produseres. Vi levere tall, bokstaver og merking til mange klubber i Norge, men også til flere store internasjonale klubber.


 

BESTILLING

Er du allerede kunde hos oss, går du til vår webshop. Ønsker du å bli ny kunde, kan du registrere deg her.

Normal leveringstid for transfermerker er fem virkedager. For tall og bokstaver er leveringstiden kortere. Minste antall per motiv er 25 stykk. Dette gjelder for de fleste typer transfermerker. For Lustertransfer gjelder minst fire stykk per navn, totalt 20 merker per ordre. For tall og bokstaver kan antallet variere.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.