Vi er stolt sponsor av Fjellsportfestivalen

- Det er viktig for de ansatte med lokale aktiviteter.

Fjellsportfestivalen går i år av stabelen for åttende gang. Fra 17. til 21. februar samles nærmere 1500 ski- og festglade mennesker i og rundt Sogndal for å oppleve kremen av fjell- og fjord-Norge.

Festivalen tilbyr blant annet turer med guide, kurs, foredrag, filmer, konserter og konkurranser på både sykkel og ski. Og så skal Sigrid Henjum lansere sin nye bok.

- Dette er en festival som betyr mye for regionen vår. Selv om vi har større nasjonale sponsorer, betyr det alt at de lokale bedriftene i Sogn er villig til å bli med å sponse, og at så mange frivillige stiller opp, forteller Torgeir Skålid i Bratt Moro, arrangør av festivalen.

Med fjell som nærmeste nabo

Kontorlokalene til NTP i Gaupne ligger med utsikt mot både Molden og Vorfjellet, og innover i Jostedalen med Hest ruvende høyest mot himmelen. Du finner også Sogndalsdalen og Turtagrø i tilgjengelig avstand. Det er derfor viktig for NTP å vise frem hva området har å by på, både for ansatte og venner.

- Det er en gjeng hos oss som skal på festivalen, som har tatt ut ferie og kjøpt festivalpass. Det betyr mye for oss at det er aktiviteter, festivaler og events hvor ansatte kan møtes utenfor arbeid. Spesielt aktiviteter som Fjellsportfestivalen som drar folk fra hele Norge hit og gir oss ny energi, sier Tom Dyrdal.

Viktig å støtte lokalmiljøet

Det er derfor sentralt for NTP å være med å sponse festivalen. Ikke bare med penger, men med transfermerker til t-skjorter og klær under festivalen, samt kreative ideer til layout og støtte under arrangementet til påføring av logo om de ønsker.

- NTP har vært med helt siden starten, noe vi setter stor pris på. Merkene vi har fått er vi veldig fornøyd med. Det er mye muligheter ved bruk av transfermerker, og vi er opptatt av at folk skal få klær fra festivalen som holder over tid, påpeker Skålid.

Sjekk ut programmet for festivalen.